( Inzercia,  0)

Využite služby spoločností, ktoré ponúkajú predaj firiem. Získate tak spoločnosť s vlastným identifikačným číslom, registrovanú k DPH a dani z príjmu. Spoločnosti spravidla nevykonávali žiadnu podnikateľskú činnosť a boli založené výhradne za účelom ich predaja. Nemajú žiadne záväzky ani pohľadávky, čo by Vám mala prevádzajúca osoba/spoločnosť garantovať potvrdením. Navyše základné imanie ready made spoločnosti býva splatené v celom rozsahu a tieto firmy sú pripravené na rýchly prevod do 4 hodín.

Vašu novú kanceláriu môžete vybaviť zariadeniami, ktoré zvýšia efektivitu Vášho podnikania. Nezabudnite na moderné inteligentné telefóny (tzv. smartphony), notebooky, monitory, tlačiarne s príslušenstvom (náplne do tlačiarne, cartridge a tonery)…

Ak chcete skĺbiť precíznu funkcionalitu, výkon a moderný dizajn, siahnite po lepších značkách (napr. HP, Canon, Epson, Dell, Samsung). Lenovo notebooky (IdeaPad, ThinkPad Edge, ThinkPad) ponúkajú zároveň štýlový a moderný dizajn v spojení s praktickými vymoženosťami.

Plánujete organizovať prezentácie, školenia, alebo mítingy a premýšľate o modernej technike? Trendom v zasadacích miestnostiach sú veľké LCD televízory, ktoré môžete využiť aj ako monitory pri prezentáciách a výcviku. Navyše, keď ich nevyužívate, môže na nich bežať napríklad reklamné video Vašej firmy alebo spravodajský kanál.

Mnohé e-shopy s elektronikou a kancelárskym vybavením Vám tovar doručia ešte v deň objednávky. Založenie firmy a vybavenie kancelárie tak zvládnete v priebehu jedného dňa a zajtra sa môžete naplno venovať Vášmu biznisu.


Pridaj komentár

Komentár sa zobrazí až po schválení.