( Inzercia,  0)

Už pri vybavovaní živnostenského listu musíte uviesť miesto podnikania, a teda adresu, ktorá bude uvedená v živnostenskom či obchodnom registri. Ak podnikáte z domu, bude v živnostenskom liste uvedená vaša domáca adresa. Vybrať si však môžete aj niečo iné.

Virtuálne miesto firmy môžete uviesť ako miesto podnikania či už ste živnostník, spoločnosť, alebo nezisková organizácia. Ako to funguje? Po vypísaní objednávky cez mojesidlo.sk a uhradení poplatku vám udelíme súhlas so zriadením sídla spoločnosti potrebného na zápis do obchodného registra. Registrácia sídla je minimálne na jeden rok.

Registrácia zahŕňa:

K doplnkovým službám patrí:

  • skenovanie písomností:
  • SMS notifikácia o prijatej pošte:
  • okamžité preposlanie pošty
  • preposlanie pošty mimo SR (v rámci EÚ)
  • prenájom zasadacej miestnosti

Prenájom pri zakladaní spoločnosti stojí mnoho peňazí, ušetriť môžete práve vďaka virtuálnemu sídlu založenému cez stránku mojesidlo.sk. Korešpondencia, ktorá vám na „našu“ adresu príde, bude evidovaná a preposielaná vám, a teda na vami uvedenú adresu alebo si ju môžete osobne vyzdvihnúť u nás: Karpatské námestie 10, 831 06 Bratislava, v pracovný deň od 8:00 do 16:00 hodiny, okrem obednej prestávky medzi 12:00 – 13:00 hodinou. Nehnuteľnosť je, samozrejme, v našom vlastníctve.

Archivácia korešpondencie zahŕňa aj informáciu kedy a od koho pošta prišla, ako aj typ listiny a váhu. V prípade, že budete chcieť, korešpondenciu otvoríme, oscenujeme a pošleme vám e-mailom.

Mojesidlo.sk má momentálne bezkonkurenčné ceny, a teda 9 eur mesačne.

Virtuálne sídlo nie je jediné, čo ponúkame. Okrem toho vám založíme firmu s.r.o., čo zahŕňa spracovanie všetkých listín, dokumentov na Živnostenský register, vybavenie živnostenského listu, spracovanie listín a dokumentov na Obchodný register, spísanie súhlasu vlastníkov nehnuteľností so zápisom sídla spoločností do Obchodného registra, podanie návrhu na zápis s.r.o. do Obchodného registra, kolky na Obchodný register a registráciu na daňovom úrade k dani z príjmov či k dani zo závislej činnosti. Okrem toho si na našej stránke mojesidlo.sk môžete kúpiť už založenú s.r.o.-čku.


Pridaj komentár

Komentár sa zobrazí až po schválení.